Kategorier
Artiklar

Rengör poolen med pooldammsugare

Att vara poolägare ska vara lustfyllt och roligt. Hur mycket trätrall man än har runt poolen, och hur mycket de badande än duschar innan bad behöver man rengöra poolen med en pooldammsugare.

Att förlänga badsäsongen på både våren och hösten är bästa grejen med att ha en pool. Man behöver inte fundera på hur man ska få med sig alla uppblåsbara badleksaker till stranden med en egen pool.
Det är heller ingen risk att badleksakerna driver iväg ut till havs med ungar på, vilket är en stor fördel. Den största risken man får med pool är att man kan få besök av många extra gäster som vill ta sig ett dopp!

Städa poolen med pooldammsugare

Att ta hand om sin pool på bästa sätt är något man ska eftersträva. Ingen vill bada i en grön illaluktande pool. För de flesta är det självklart att köra med klorfilter för att hålla rengöringen igång och bli av med bakterier. Dock kan det ändå bli smuts och beläggning, på såväl botten som kanten, som är svår att bli av med.

Att köpa en pooldammsugare är då det bästa tipset. Det finns både självgående pooldammsugare och sådana man kör för hand. Vilket man ska välja är en smaksak så länge man hittar en pooldammsugare som gör jobbet bra. Att hålla poolen ren minskar risken för farliga bakterier som kan göra badgästerna sjuka. Dessutom ger man poolen en lång och härlig livslängd så man kan njuta av den i många, långa år framöver!