Om oss

Vi vill alltid veta mer. Det vi inte kan ska vi också ta reda på. Att skaffa sig nya kunskaper gör oss till bättre människor. Nya kunskaper ger oss mer djup, det ökar vår förståelse för andra människor och det ger helt nya aspekter av olika saker. Det är något som enbart är positivt. Ju fler verktyg vi har i våra verktygslådor, desto mer kan vi också bidra till en lite bättre värld.

Här ska vi behandla alla tänkbara ämnen. Hur ser framtiden ut? Hur kommer exempelvis 5G att förändra våra liv? Har vi nått ett vägskäl gällande digitalisering – eller är vi enbart i en slags linda? Familjelivet brinner vi också för och vi vill ge tips om hur du kan göra för att få livspusslets alla bitar att klicka i varandra på ett smidigare sätt. Kan du ta hjälp med exempelvis professionell städning?

Vårt välmående kommer också att vara i fokus. Vi mår sämre, vi väger mer och vi har en stress i vårt samhälle som är direkt osund. Dessutom så rör vi oss mindre än vad våra kroppar – skapade för rörelse – mår bra av. Det handlar om onda cirklar som måste brytas. Vi ska visa hur man kan agera för att återigen få in rörelse och bättre kost i vardagen – utan att tvingas göra avkall på annat.

En annan sak som vi brinner för är renoveringar och inredning. Vi – liksom många andra – älskar att bygga om och göra fint i hemmet. Samtidigt är vi också medvetna om att detta är projekt som har uppenbara risker. Både sett till ekonomin och sett till relationen. Det är ingen slump att många renoveringsprojekt slutar med skilsmässor och separationer. Vi ska försöka ge goda råd, baserade på egna erfarenheter, om hur man ska göra för att lyckas hålla både budget och att hålla sams.

Barn och relationer. Hur lyckas med med uppfostran – och hur tar man sig vidare från en separation om man har barn? Vi ska titta närmare även på svåra, tuffare ämnen och försöka ge vägledning i de stormar som kan blåsa upp inom familjen. Det gäller även exempelvis brottslighet och andra juridisk frågor – tvister, exempelvis – där vi ska försöka ge lite tips, råd och fakta om hur man kan agera i sådana situationer. Kort sagt: vi skapar en sida som vi själva skulle vilja besöka. Det hoppas vi att du ska uppskatta. Välkommen!