Kategorier
Artiklar

Hyra buss i Stockholm och se lite mer av världen

Att resa tillsammans är smart och roligt. Det är avkoppling på riktigt när man hyr buss i Stockholm och en chaufför tar hand om trafiken medan man bara njuter.

Alla är ganska överens. Stockholm är inte en stad som man är lycklig över att manövrera sig fram i. Det byggs och byggs om och staden kan upplevas som förvirrande om man inte kör där dagligdags. Resor tar tid och kan kännas stressiga. Samtidigt har staden mycket att ge. Både för bofasta och turister.

Staden är ett populärt turistmål och inte utan anledning. Det finns otroligt mycket att se. Det finns massor med muséer och intressanta historiska byggnader att besöka. Det finns också vacker natur att uppleva där öar möter land och Östersjön. För att inte tala om alla trevliga restauranger och kaféer.

Hyra buss passar fint för utflykter och exkursioner

Är man då ett lite större sällskap som delar intressen och vill se sig om är det att rekommendera att man hyr en buss. Det blir helt enkelt inte bekvämare. Alla problem kan man lugnt överlåta till chauffören att handskas med. Man sitter upphöjt en bit över personbilsnivån och har bästa utsikten. Dessutom i trevligt sällskap.

De bussar som idag används för sightseeing eller liknande har bara vaga likheter med forna tiders illaluktande fordon med stenhårda säten. Nu sitter alla bekvämt. Det finns alltid wifi och toalett och eluttag. Kaffebryggare är en självklarhet även det. Världen ligger öppen, vart vill ni åka?