Kategorier
Catering

Cateringfirma med många idéer

Det är inte bara vid bröllop och andra högtider som en cateringfirma anlitas. Det finns föreningar som bokar både bufféer och gott fika beroende på anledning.

Det var för fem år sedan som damföreningen skapades. Trots namnet var det inte bara äldre kvinnor utan åldrarna varierade från tjugofem till sextioåtta. Sex gånger om året träffades de för att förkovra sig inom olika ämnen. De var många så de fick rösta om vad som skulle ske under ett år.

Efter tre år hade de stött på en cateringfirma i stan som förutom mat även kunde erbjuda olika föreläsningar. Något som damföreningen utnyttjade så snart de blev intresserade av något av ämnena som fanns att välja på. Det hade gett dem alla många trevliga stunder och kunskaper som var både matnyttiga och intressanta.

Cateringfirma ger helhet

Denna gången skulle det bli en föreläsning igen då repertoaren hade förnyats och det fanns många spännande ämnen. Damföreningen hade från början fått veta att de kunde boka lokal av samma cateringfirma men de valde den fina salen hos Alma. Där fanns bord där många fick plats och sprakandet från den den öppna spisen knastrade rogivande.

De hade bestämt sig för att beställa en enklare buffé med plockmat samt en bulle och en kaka var. På så vid kunde de först få i sig lite matnyttigt. Kaffet kunde sedan avnjutas under tiden som de lyssnade på föreläsaren. Cateringfirman skulle komma ut med beställningen i god tid innan det var dags att börja.

Läs mer om en cateringfirma på denna sida: cateringfirman.se